Godmorgon! Vi har fått några kommentarer om vi kan skriva flera skönhetstips och självklart kan vi det så nu kommer det några tips som är jättebra.
 
♥ Vatten - Det här är mitt bästa och viktigaste tips som överträffar allt. Drick vatten! Det ger huden elastistet och lyster. Om du har svårt att komma ihåg att dricka vatten, så kan det vara smart att bära en vattenflaska i väskan.
 

♥ Motion - Motion ökar blodcirkulationen i kroppen och ger en bra och fin lyster till ditt ansiktet. En 30 minuters promenad hinner vi alla med, ta på sköna kläder, härlig musik, tvätta bort sminket så din hud kan andas undertiden!  HÄR kan ni läsa om några träningstips!

♥ Rengör morgon och kväll - Varje morgon och kväll rengör jag huden två gånger. Först, en gång för att avlägsna överskott av bakterier, makeup, etc som lägger sig på huden. Sen för att rengöra huden på djupet, så allt som lagt sig i porerna kommer ut. Kom ihåg att avsluta med en bra fuktkräm som är anpassad till din hud. Glöm inte att det är lika viktigt att rengöra huden på morgonen som på kvällen, på grund av att huden har producerat slaggprodukter under natten, och de måste tvättad bort.

♥ Gå utan smink - Ju mer du går utan smink, desto bättre! Då andas huden och kan reparera sig själv. Känn dig fri att ha en fast dag i veckan där du går utan smink, och helst så ska du ha ansiktsmask en gång i veckan, använd en fuktgivande ansiktsmask två gånger i veckan om du har en torr hy.

♥ Tvätta sminkborstarna noggrant - Det är viktigt att ta hand om sina penslar, både för att de ska hålla länge och vara fräscha. Om man inte tvättar sina borstar ordentligt och ofta så samlar borsten massa massa rester och fett och svett och massa bakterier som gör att man får finnar. HÄR kan ni läsa mitt inlägg om hur man man tvätta sina borstar!

Kram, Nancy!

Kommentera

Publiceras ej